maanmuokkaustyöt kuvakkeena

Maanmuokkaustyöt Kotkasta

Pihakivi- ja kaivuutyöt M. Loponen tekee maanmuokkaustyöt Kotkasta käsin. Toimialueemme kattaa kuitenkin koko Kymenlaakson (Kotkan, Haminan, Kouvolan, Loviisan, Porvoon ja Pyhtään). Maanmuokkauspalveluihimme kuuluvat myös pihan kaatojen korjaukset ja maanpintojen muokkaukset. Toteutamme maanmuokkaustöitä yksityisille asiakkaille sekä yrityksille. Ole yhteydessä meihin ja kerro hankkeestasi. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Kaikki yhteystietomme

Pihan kaadot

Syksyllä on hyvä tarkistaa, että rakennuksen pihan kaadot ovat kunnossa, jotta pintavedet ohjautuvat varmasti poispäin talosta. Tällä tavalla voidaan pitää huolta talon rakenteiden kunnosta. Minimivaatimus pihan kaadoissa on vähintään 15 cm kolmen metrin matkalla eli 1:20. Mikäli tämä vaatimus ei täyty, saat meiltä pihan kaatojen korjauksen.


Tarvittaessa muotoilemme pihasi uudestaan, jotta vesi varmasti virtaa oikeaan suuntaan eikä pääse vaurioittamaan talon rakenteita. Toinen tärkeä, huomioon otettava asia pihan kaadoissa on se, että piha kallistuu sadevesikaivoa kohti.

Sorapihat

Sorapiha on tyylikäs ja helppohoitoinen piharatkaisu. Saat meiltä täysin uudet, laadukkaat sorapihat tai jo olemassa olevien sorapihojen ja käytävien kanttaukset sekä linjojen suoristukset.


Soraa on saatavilla montaa erilaista kokoa, väriä ja laatua, joita käyttämällä ja yhdistelemällä voidaan luoda ainutlaatuinen ratkaisu. Voit käyttää apunasi myös ammattitaitoamme sorapihojen suunnittelussa, mikäli oma visiosi ei ole viel täysin selkeä.

Autokatosten pohjat

Taloyhtiöille teemme autokatosten pohjien uusimisia. Uusimalla pohjat huolellisesti saadaan kaikki ikävät kuopat poistettua, pohja on mukavampi ajaa, eikä vesi jää siihen seisomaan.

Pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä maanmuokkaustöiden ammattilaiseen, Pihakivi- ja kaivuutyöt M. Loponen Oy:hyn. Pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Toimimme Kotkan ja muun Kymenlaakson alueella.