pihakiveystyöt

Pihakiveykset Kotkasta

Saat Pihakivi- ja kaivuutyöt M. Loponen Oy:ltä kaikenlaiset pihakiveykset, muurit ja portaat. Yrityksemme sijaitsee Kotkassa, mutta palvelumme ovat saatavilla koko Kymenlaakson alueella (Kotka–Hamina–Kouvola–Loviisa–Porvoo–Pyhtää). Palvelemme yhtä lailla yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset kokeneen maanmuokkaajan palveluita. Palvelumme kattavat kaiken uudisrakenteista kerrostalojen pihoihin saakka. Me teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Kaikki yhteystietomme

Pihakiveykset graniitista tai betonista

Valmistamme tilauksestasi betoniset pihakiveykset. Suunnittelemme juuri tarpeidesi mukaisen ratkaisun. Olemme tuottaneet betonisia pihakiveyksiä monipuolisesti erilaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, kerrostaloihin ja yritysten pihamaille.


Luonnonkivi tuo kohteeseen tietynlaista tyyliä ja ylväyttä. Se on ajaton ja kaunis ratkaisu. Graniitista on saatavilla useita eri sävyjä, joilla voidaan täydentää muuta värimaailmaa.


Uniikki ratkaisu voidaan luoda myös yhdistämällä betonia ja graniittia pihakiveyksissä.

Tutustu myös vesien ohjaukseen

Vanhan kiven vaihto uuteen

Toisinaan sinulla saattaa olla tilanne, että haluat vain vaihtaa vanhan kiven uuteen, uusilla pohjilla. Tällainen vanhan kiven vaihto uuteen onnistuu meiltä myös. Vaihtamalla voit luoda täysin uuden ilmeen pihakiveyksillesi. Tämä on monesti myös yllättävän edullinen vaihtoehto. Ota yhteyttä ja kysy lisää kiven vaihdoista!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Älä epäröi, vaan ota rohkeasti yhteyttä Pihakivi- ja kaivuutyöt M. Loponen Oy:hyn ja kerro meille, minkälainen pihahanke sinulla on suunnitteilla. Palvelualueemme kattaa Kotkan lisäksi koko Kymenlaakson seudun.


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan ja haluat esittää meille kysymyksiä toiminnastamme tai palveluistamme, sekin onnistuu. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivustolta löytyvällä lomakkeella.