salaoja- ja kaivutyöt -kuvake

Salaoja- ja kaivutyöt Kotkasta

Pihakivi- ja kaivuutyöt M. Loponen Oy tarjoaa kaikenkokoiset salaoja- ja kaivutyöt Kotkasta käsin. Toimialueemme kattaa kuitenkin koko Kymenlaakson (Kotka–Hamina–Kouvola–Loviisa–Porvoo–Pyhtää). Palvelumme ovat yksityisten asiakkaiden sekä yritysten saatavilla, eikä projektin koko ole meille koskaan este. Meiltä löytyy kokemusta isoista ja pienistä projekteista, kuten kerrostaloista, rivitaloista ja omakotitaloista. Ota yhteyttä kokeneeseen tekijään ja pyydä tarjous salaoja- ja kaivutyöllesi!

Kaikki yhteystietomme

Vesien ohjaus

Vesien ohjaus on todella tärkeä osa rakennusten suunnittelua. Mikäli veden ohjausta ei ole suunniteltu ja toteutettu kunnolla, se voi aiheuttaa laajaakin vahinkoa rakennuksille ja johtaa täten suuriin kustannuksiin.


Salaojituksien ja sadevesien ohjaus täytyy tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla. Toisinaan pientaloasujilta saattaa unohtua, että omakotitalon sadevesi- ja salaojajärjestelmät ovat erillisiä. Sadevesiä ei tulisi koskaan ohjata salaojiin. 


Jos näin kuitenkin tehdään, on seurauksena alun perin kuivatusjärjestelmäksi suunnittelun järjestelmän muuttuminen rakennuksen perustuksia ja alapohjaa jatkuvasti märkänä pitäväksi kastelujärjestelmäksi. Huolellisesti toteutetussa vesien ohjauksessa salaojat ja sadevedet yhdistyvät toisiinsa vasta kauempana talosta, perusvesikaivolla.


Kuntotarkastuksissa vesien ohjaukseen kiinnitetään huomiota, ja monesti väärin ohjatut vedet paljastuvat tässä vaiheessa, jolloin talon omistaja ymmärtää asian tärkeyden.

Tutustu myös maanmuokkaustöihin

Aliurakoitsija

Useat muut yritykset ovat todistaneet ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme juuri salaoja- ja kaivutöissä. Monet kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoavat yritykset hyödyntävät palveluitamme vesien ohjauksessa ja käyttävät meitä aliurakoitsijanaan.

Pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella. Palvelemme asiakkaitamme Kotkan ja koko Kymenlaakson alueella.